Archontiko Koutsis – Eliza was here

Archontiko Koutsis – Eliza was here

 604,00

meer informatie

Beschrijving

Al op de eerste dag van mijn verblijf voelde ik dat er iets anders dan anders was. De drie huisjes van Archontiko Koutsis hadden iets bijzonders. Alsof deze pas gebouwde huisjes een veel ouder verleden hadden. Eigenaar Kostas begon te glimmen toen ik hem voorzichtig vroeg het verhaal achter dit adresje en begon vol trots te vertellen over zijn levenswerk.

Eeuwenlang al is het land in handen van de familie van Kostas. Als kleine jongen kwam hij er vaak op bezoek bij zijn overgrootvader. Tot de aardbeving van 1953, toen honderden huizen op het eiland onherstelbaar werden verwoest. Zo ook het bezit van Kostas’ familie: niets was er over. Decennia lang lag het landgoed er verlaten bij.

Toen Kostas enkele jaren geleden de kans kreeg om een luxe vakantieverblijf op te starten, hoefde hij niet lang na te denken. Op het landgoed van zijn voorvaderen heeft hij drie huisjes gebouwd, precies zoals hij zich kon herinneren uit zijn kinderjaren. Met alle mogelijke moderne voorzieningen, maar de details zijn allemaal even authentiek: de natuurlijke materialen, de kleuren, de speciaal op maat gemaakte meubelen. Die Kostas heeft het maar goed voor elkaar: in zijn villa’s laat hij de gelukkigste jaren uit zijn jeugd herleven.

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Zakynthos (Ionische eilanden)

Plaats

Agrilia

Verzorging

logies

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Archontiko Koutsis – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *