Aresti Villas – Eliza was here

Aresti Villas – Eliza was here

 601,00

meer informatie

Beschrijving

Wanneer ik door het groene landschap van Zakynthos rijd, kom ik op het idee om langs te gaan bij Aresti Villas. De gezellige villa’s geven het gevoel van een klassiek Grieks dorpje en hebben een goede indruk op mij achtergelaten. Dionisios heeft mij beloofd dat ik altijd welkom ben in zijn villa’s om mij in de watten te laten leggen. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen!

Met een tevreden blik kijk ik naar mijn ruime privévilla. “Er staat iets lekkers voor je in de koelkast”, zegt Dionisios met een knipoog. Ik zoek de mooiste kamer uit, het is moeilijk kiezen tussen de knus ingerichte kamers, maar het wordt die met het heerlijk hemelbed, natuurstenen details en een eigen balkonnetje. De inrichting is de perfecte combinatie tussen authentiek en luxe.

Als ik tot verkoeling ben gekomen na een heerlijke duik in mijn privézwembad geniet ik nog even van de warme avondzon. Vanaf het terras in mijn mooie tuin bewonder ik de prachtige bloemen en planten. Het is een kleurrijk plaatje om naar te kijken. Ik voel dat mijn buik begint te rommelen en besluit mijn avond af te sluiten in het restaurant, met een traditionele Griekse maaltijd en goed gezelschap!

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Zakynthos (Ionische eilanden)

Plaats

Agios Dimitrios

Verzorging

logies & ontbijt

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aresti Villas – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *