Caesars Gardens Hotel & Spa – Eliza was here

Caesars Gardens Hotel & Spa – Eliza was here

 1.082,00

meer informatie

Beschrijving

Het is nog vroeg in de ochtend van mijn vakantie op Rhodos als ik geboeid luister naar de succesverhalen van eigenaar Kosmas. Een uur geleden stapte ik de poorten binnen van Caesars Gardens Hotel & Spa in Lindos. Kosmas liep meteen op me af, met uitgestrekte hand en een glimlach op zijn gezicht. Nieuwsgierig keek ik om me heen. Ik zag een groot zwembad met ligstoelen en een botanische tuin eromheen, vol Mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden. Dit Adults Only adresje straalt serene rust uit…

De zon schittert fel aan de hemel, dus we zijn neergestreken in de schaduw. Terwijl de geur van verse kruiden af en toe voorbij zweeft, vertelt Kosmas hoe zijn vader in de jaren ’70 een succesvol restaurant runde. “Mijn vader is mijn grote voorbeeld. Na achttien jaar nam hij een rustpauze, om nóg sterker terug te komen, met dit hotel en restaurant aan de voet van de Akropolis. Hij serveerde altijd het beste uit de Mediterrane keuken.”

Zou Kosmas het talent van zijn vader hebben overgenomen? Ik besluit vanavond in zijn restaurant te proeven wat de menukaart te bieden heeft. De naam Caesars Gardens heeft hij vast niet zomaar gekozen: zijn familie kwam, zag en overwon.

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Rhodos (Dodecanese)

Plaats

Lindos

Verzorging

logies & ontbijt

Classificatie

5 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caesars Gardens Hotel & Spa – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *