El Camino Villas – Eliza was here

El Camino Villas – Eliza was here

 689,00

meer informatie

Beschrijving

Plons. Zodra ik boven kom, voel ik het verfrissende windje dat altijd rond de villa’s van El Camino Villas waait. Ik ga langs de kant van mijn privézwembad zitten en kijk eens goed om me heen. Voor me uit zie ik niks anders dan olijfbomen en in de verste glinstert de zee. Het geeft me een gevoel van vrijheid en ik ben even alleen op de wereld. Net als mijn huis, Villa Livas, hebben ook de vijf andere villa’s een eigen zwembad én een terras en tuin om privé te barbecueën.

Toen ik vanochtend eigenaresse Lamprini op mijn terras uitnodigde voor een kopje koffie, vertelde ze dat ze haar inspiratie uit de Malediven haalde. Vooral het idee van de buitenbadkamers kwam daar vandaan. Ook alle materialen waarmee de villa’s gebouwd zijn, zijn nergens anders op het eiland Lefkas te vinden. Elke villa heeft een eigen kleur en naam gekregen. “Gebaseerd op de verschillende bekende winden”, lacht Lamprini.

Terwijl ik daaraan denk, voel ik weer het verfrissende windje hier aan het zwembad. Ik kijk naar het glinsterende, blauwe water. Het nodigt uit tot nog een duik, dus knijp ik mijn neus dicht en laat me vallen. Plons!

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Lefkas (Ionische eilanden)

Plaats

Tsoukalades

Verzorging

logies

Classificatie

5 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “El Camino Villas – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *