Hotel Racconto Boutique Design – Eliza was here

Hotel Racconto Boutique Design – Eliza was here

 916,00

meer informatie

Beschrijving

‘Racconto’ betekent sprookje en na een verblijf op dit heerlijke plekje snap ik helemaal waarom er voor deze naam gekozen is. Al toen ik aankwam, had ik het idee dat ik in een modern sprookje was beland. De mooie witte kamers en suites zagen er uitnodigend uit en het ontvangst van Panagiotis en Sophia liet me gelijk thuis voelen.

Maar wat dit adresje echt uniek maakt, is de sereniteit en de rust. Bij het zwembad staan ligbedden omringd door witte gordijnen, ideaal om even weg te dromen. Er is zelfs een speciale ruimte bij het zwembad om te mediteren en te genieten van de geluiden van de natuur.

Ook binnen is de dromerige sfeer overal te voelen, het hotel is prachtig ingericht en de bedden zijn net zo zacht als dat ze eruit zien. Ik heb erg genoten van het ontdekken van de omgeving met als favoriet het bijzondere plaatsje Parga. Na een dagje door de stad struinen, lokale gerechten proeven en nieuwe mensen leren kennen, is het een verademing om terug te keren naar dit witte paradijsje. Ik verbleef er dan ook nog lang en gelukkig…

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Preveza (Epirus)

Plaats

Parga

Verzorging

logies & ontbijt

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Racconto Boutique Design – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *