Kouros Exclusive Hotel & Suites – Eliza was here

Kouros Exclusive Hotel & Suites – Eliza was here

 707,00

meer informatie

Beschrijving

Droom ik? Ik knipper vol ongeloof met mijn ogen. Voor mij ligt het prachtige Kouros Exclusive Hotel & Suites. Het levendige plaatsje Faliraki op Rhodos heb ik nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik had zo’n gezellig, knus plekje hier niet verwacht tijdens mijn vakantie! Het hotel is modern en wit, maar tegelijkertijd heel natuurlijk.

Net als ik denk dat het niet mooier kan, nodigt George mij uit om een kijkje te nemen in de kamers. “Je kijkt zo nieuwsgierig rond en dit wil ik je niet onthouden”, zegt de eigenaar trots. En hij heeft gelijk. De suites zijn prachtig. Het ontwerp is bijzonder en overal is over nagedacht. “Wauw”, stamel ik onder de indruk. Meer weet ik niet uit te brengen. George moet lachen. “Neem dan maar eens een duik. Ik ben benieuwd wat je dan te zeggen hebt.”

Dat aanbod sla ik niet af. Met een plons spring ik het water in. Hé is dat… zand? Alsof ik in de zee loop. Dat heb ik nog nooit gezien! Ik ben sprakeloos. Sprakeloos van deze bijzondere ontdekking.

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Rhodos (Dodecanese)

Plaats

Faliraki

Verzorging

logies & ontbijt

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kouros Exclusive Hotel & Suites – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *