Niki Sunrise Apartments – Eliza was here

Niki Sunrise Apartments – Eliza was here

 583,00

meer informatie

Beschrijving

Lang, lang geleden streek de Oostenrijkse keizerin Sissi neer op Corfu en ze was direct verliefd. Ze bouwde op een heel mooi plekje een zomerpaleis met prachtige tuinen. Ze koos precies die plek uit, omdat de natuur daar zo op en top bloeit en groeit, de palmen je er altijd gedag wuiven en de zee er in al haar azuurblauwe pracht schittert. Vlak bij dit wonderschone plekje, op die rustige heuvel, vond ik nóg een paleisje, namelijk die van Niki!

Als ik aankom voor mijn vakantie bij Niki Sunrise Apartments schittert de zon hoog aan de hemel. Eigenaar Nikos staat mij al op te wachten voor het oudroze gebouw met de lieflijke balkonnetjes. Overal kijk ik uit op zee: bij het grote zwembad, in de mooie bloeiende tuin. Als Nikos de deur naar het balkon van mijn appartement opent, glimlach ik van geluk.

En daar sta ik nu. Ik voel mij een prinses die vanaf haar bordes uitkijkt over de zee. Ik snap keizerin Sissi wel, en Nikos ook! Als je eenmaal op deze heuvel bent beland, realiseer je dat je misschien wel een van de mooiste plekjes van Corfu te pakken hebt…

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Corfu (Ionische eilanden)

Plaats

Gastouri

Verzorging

logies

Classificatie

3 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niki Sunrise Apartments – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *