Pietra Cave Apartments – Eliza was here

Pietra Cave Apartments – Eliza was here

 1.177,00

meer informatie

Beschrijving

Het is zo’n heerlijke zwoele zomeravond en ik geniet met een verfrissend drankje van mijn uitzicht. Vandaag ben ik aangekomen bij Pietra Cave Apartments. Ik ben zeer onder de indruk van dit adresje midden op de berg. Het is allemaal zo nieuw maar vooral heel mooi. Dit belooft wat voor de komende dagen.

Vasilis, de eigenaar vertelde mij met een brede smile dat hij hier vroeger op deze berg als student al kwam vanwege de rust en kalmte. Later heeft hij het land op dezelfde berg gekocht om het prachtige Pietra Cave Apartments neer te kunnen zetten. Het was een droom die uitkwam.

De rust, het uitzicht en de prachtige natuur omarmen niet alleen de appartementen, maar ook mij en ontspannen gaat dan ook vanzelf. Hier staat genieten centraal, dat kan ik aan alles voelen. De inrichting van de kamers is licht met een luxe tintje. De keuken is uitgebreid voorzien van allerlei keukenapparatuur en de slaapkamers hebben heerlijke bedden.

Ik begrijp wel waarom Vasilis deze plek uitkoos voor het verwezenlijken van zijn droom. Hij en zijn vrouw Antonia willen er alles aan doen om het hun gasten naar hun zin te maken. Ik kan je vertellen, bij mij is dat meer dan gelukt.

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Zakynthos (Ionische eilanden)

Plaats

Lithakia

Verzorging

logies

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pietra Cave Apartments – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *