Home > Vakanties > Appartementen > Epiros > Bella Vista

Bella Vista

Midden tussen de olijfboomgaarden en sinaasappel- en citroenbomen, ligt Bella Vista. Door de ligging tegen de helling doet Bella Vista zijn naam eer aan. Het uitzicht over Lichnos Beach en de Ionische Zee is prachtig. Er zijn een aantal studio’s en appartementen, verdeeld over twee verdiepingen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De studio’s bieden plaats aan 2 personen. In het slaapgedeelte staan twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Er is een keukenhoek. De badkamer heeft een douche en toilet. De openslaande deuren geven toegang tot het balkon aan de zwembadzijde en heeft uitzicht op de baai van Lichnos en de groene omgeving.

Bella Vista beschikt over wifi en er is airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen. Om het verblijf hier nog aangenamer te maken is er een zwembad met rondom ligbedden met parasols. De schoonmaak is tweemaal per week, terwijl de handdoeken drie keer en het bedlinnen twee keer worden gewisseld. Lichnos-strand is op 700 meter afstand van Bella Vista gelegen. Parga ligt op ongeveer 3 kilometer.
Er rijdt regelmatig een shuttlebus heen en weer tussen Bella Vista en Parga v.v. tegen een vergoeding van € 2,- per persoon per enkele reis.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Bella Vista op de kaart

Autohuur

In Epiros bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Het afwisselende landschap rond Parga leent zich uitstekend om te voet te verkennen. Geniet tijdens dit 3-daagse wandelarrangement van bergen, wetlands en schitterende vergezichten en neem na afloop een verkoelende duik in het heldere water van de Ionische Zee of de Acheron-rivier.

Bekijk
Parga
Epiros

Prijzen Bella Vista

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten