Mea Terra & Villa Seven – Eliza was here

Mea Terra & Villa Seven – Eliza was here

 1.232,00

meer informatie

Beschrijving

Terwijl ik met mijn blote voeten op het strand zit tuur ik om mij heen. De frisse zeelucht waait door mijn haren en het zand voelt aangenaam warm onder mijn voeten. Toen ik werd uitgenodigd om in een van de luxe villa’s van Mea Terra & Villa Seven te verblijven, was ik meteen enthousiast!

Al eerder bezocht ik samen met mijn vrienden de ruime en modern ingerichte villa’s. Ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan de geweldige vakantie die ik daar heb beleefd. Overdag genoten we van het strand pal aan de villa en s ‘avonds bezochten we verschillende dorpjes. Samen hebben we twee weken lang een onvergetelijke tijd gehad…

Tijdens deze vakantie op Rhodos besloot ik toch om in mijn eentje de rust te ontdekken. En dat is gelukt, hier in de privévilla heb ik alle stilte gevonden die ik nodig had voor een ontspannende reis. Met het strand op loopafstand, een verkoelend privézwembad en laat ik nog maar niet beginnen over het moderne interieur van mijn villa! Ik weet het zeker: de komende dagen leid ik hier een luxe luizenleventje!

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Rhodos (Dodecanese)

Plaats

Lachania

Verzorging

logies

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mea Terra & Villa Seven – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *