Petroto Villas – Eliza was here

Petroto Villas – Eliza was here

 743,00

meer informatie

Beschrijving

Dit moet wel een heel vrolijk persoon zijn, denk ik als ik aankom bij Petroto Villas. De felgekleurde vierkanten huizen prijken op de heuvel. De heuvel zelf is versierd met keien, alsof het een trappenterras is dat bij het zwembad eindigt.

Ik zet de motor van de auto uit, hier moet ik echt nog even langer naar kijken. Dan wordt er op mijn raam geklopt. Filippos, de eigenaar. “Kom, kom”, zegt hij, “van dichtbij is het nog mooier.” Samen rijden we naar boven. De openlucht open haard is aan, de bloemen bloeien, de trappetjes zijn gemaakt van bijzondere stenen en op de paden lopen zelfs patronen. De tuinen ernaast zijn gevuld met fruit, groente en allerlei kruiden, alles smaakt hier zo lekker vers.Eigenaar Filippos Tom Sofos en zijn familie houden niet van half werk, én ze zijn graag vrolijk. Filippos wilde een speciale en rustige plek voor zijn gasten. En dat hebben ze gemaakt. Het lijkt wel een meesterwerk. Zijn levenswerk.

“Welke kleur wil je?” vraagt hij. “Rood”, zeg ik. “De kleur van de liefde. En passie, en… precies goed voor deze plek,” zeg ik.

Extra informatie

Land

Griekenland

Regio

Rhodos (Dodecanese)

Plaats

Kiotari

Verzorging

logies

Classificatie

4 – sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petroto Villas – Eliza was here” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *